U kunt op het Caribische eiland Curaçao genieten van een onbezorgde vakantie met veel zon en een turquoise blauwe zee. Er is werkelijk voor iedereen wat te beleven! Houdt u van rust, of juist van actief? Wilt u genieten van het bruisende nachtleven of bent u meer een golfbaan persoon? Houdt u van cultuur, of juist van avontuur? U kunt het zo gek niet verzinnen, of het is aanwezig op deze tropische vakantiebestemming.

Nigeria, officieel de Federale Republiek Nigeria, is een land in het westen van Afrika. Het ligt aan de Zuid-Atlantische Oceaan (Golf van Guinee). De buurlanden zijn Benin, Niger, Tsjaad en Kameroen. Sinds 12 december 1991 is Abuja de hoofdstad. Daarvoor had de havenstad Lagos die functie. Nigeria werd op 1 oktober 1960 onafhankelijk van het Verenigd Koninkrijk.

Ghana staat bekend om de vriendelijke bevolking. Het land staat vaak in het teken van festivals en traditionele feesten die zeker de moeite waard zijn. Het land heeft een lange kustlijn. De meeste stukken zijn schitterend: wit zand, palmbomen en helderblauw water. Het land heeft veel te bieden op het gebied van flora en fauna.

Suriname, makkelijk met het vliegtuig te bereiken, is een veelheid van culturen, samengekomen op een stukje van de aarde dat ook voorzien is met een prachtige natuur. Grotendeels bedekt met ongerept oerwoud. Suriname biedt zoveel mogelijkheden dat er voor iedere bezoeker en toerist een nieuwe belevingswereld open gaat.

Delhi, de hoofdstad van India is de derde grootste stad van de wereld, in grootte met Calcutta en Mumbai overschreden.Delhi is gelegen in Noord-Centraal-India en staat op de westoever van de rivier Yamuna. Het is in het oosten begrensd door de toestand van Uttar Pardesh en in het noorden, westen en zuiden door Haryana. De eeuwige Yamuna is getuige geweest van de glorie en de tumultueuze geschiedenis van de 3000 jaar oude Delhi.